Microsoft Dynamics 365 koppeling vernieuwd

Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe Microsoft Dynamics 365 koppeling met onze e-mailmarketing software. Daar zijn we erg blij mee want het is geen eenvoudig pakket om mee te koppelen. Met de nieuwe koppeling kun je eenvoudig contacten en leads synchroniseren met een mailinglijst maar je kunt bijvoorbeeld ook filteren op een marketinglijst uit Microsoft Dynamics. Eenmaal geconfigureerd welke contacten, leads of marketing lists je wilt importeren kun je de velden uit Microsoft Dynamics koppelen aan de extra […]

Microsoft Dynamics 365 koppeling vernieuwd Lees verder »

Hoera, we hebben onze ISO 27001 certificering behaald!

Met trots mogen wij nu zeggen dat we ISO gecertificeerd zijn. ISO 27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging. Het certificaat onderbouwt dat MailCamp een solide managementsysteem voor informatiebeveiliging heeft en dat we aantoonbaar voldoen aan de strenge normeisen op het gebied van informatiebeveiliging. Dat ging niet zonder slag of stoot. Ruim een jaar hebben wij hieraan gewerkt. We zijn dan ook erg blij met deze erkenning. Tussentijdse checks en audits houden ons scherp Nu we onze certificering hebben behaald, betekent het niet dat we achterover

Hoera, we hebben onze ISO 27001 certificering behaald! Lees verder »

MailCamp stands with Ukraine

MailCamp doneert aan Oekraïne

Wat er momenteel gebeurt in de Oekraïne houd iedereen flink bezig. Ook bij MailCamp hebben wij het veel over deze onwerkelijke situatie en natuurlijk in welke vorm wij zouden kunnen helpen. Ook omdat het bedrijf E-mailconsul wat ons sinds enkele maanden helpt bij het verder verbeteren van de deliverability van de nieuwsbrieven is gevestigd in de Oekraïne. Niet alleen hebben wij bedrijf 5.000 Euro (2.500,- aan het Rode Kruis en 2.500 aan de UNHRC) gedoneerd, ook gaan wij nog eens 50,- per klant doneren die

MailCamp doneert aan Oekraïne Lees verder »

Contacten importeren & segmenteren

Zo blijven de gegevens van jouw mailinglijst up to date en synchroon

Veel van onze klanten werken met meerdere systemen. Vaak kunnen deze systemen gekoppeld worden aan MailCamp d.m.v. bijvoorbeeld de API van MailCamp of de API van het systeem waarmee moet worden gekoppeld. Ook kunnen webhooks een uitkomst bieden om wijzigingen per direct terug te koppelen naar de verschillende systemen.

Zo blijven de gegevens van jouw mailinglijst up to date en synchroon Lees verder »

Deze kerst is JB Productions van alle markten thuis

GNN#5: Deze kerst is JB Productions van alle markten thuis

Onlangs kondigde het kabinet aan dat Sinterklaas en Kerst niet in groot gezelschap mag worden gevierd. In familiekringen voelt dat als een gemis, maar het is ongetwijfeld ook zwaar voor entertainmentbedrijven die juist in de decembermaand veel omzetten. In dit artikel ontdek je hoe het artiestenbureau van JB Productions voor het miserabele jaar 2020 toch nog een mooi uiteinde weet te creëren.

GNN#5: Deze kerst is JB Productions van alle markten thuis Lees verder »

Ondanks die tweede golf is het toch feest bij Partywinkel.nl

GNN#4: Ondanks die tweede golf is het toch feest bij Partywinkel.nl

Niemand zal het ontgaan zijn: Momenteel wordt Nederland overspoeld door een tweede Corona-golf en onderworpen aan nieuwe maatregelen. Maar ook als je handelt in feestartikelen, hoeft dat je feest niet te verpesten. Hoe hou je als grootste partywinkel van Nederland toch je hoofd boven water? Vandaag praten we met Partywinkel.nl, de grootste online feestwinkel van de Benelux.

GNN#4: Ondanks die tweede golf is het toch feest bij Partywinkel.nl Lees verder »

De Pannekoekenbakker bakt ze niet al te bruin

GNN#3: De Pannekoekenbakker bakt ze niet al te bruin

Helaas is de coronacrisis nog niet voorbij. Niet alleen verspreidt het virus zich nog steeds, nu komen er ook nog eens faillissementen van bedrijven bij. Maar er is ook goed nieuws dat we graag met je delen. Zelfs in de horeca zijn er veel ondernemingen die zich zo weten aan te passen dat ze toch nog goede cijfers draaien. Vandaag spreken we met Koen Voeten van de Pannekoekenbakker over hoe zijn restaurants deze tijd overleven en er sterker uit proberen te komen.

GNN#3: De Pannekoekenbakker bakt ze niet al te bruin Lees verder »

Hospitaalbroeders zijn klein in Nederland, groots in Afrika

GNN#2: Hospitaalbroeders zijn klein in Nederland, groots in Afrika

Na al het slechte nieuws van afgelopen maanden, komt de samenleving weer een beetje op gang. Ook de klanten van Mailcamp doen hun best om hun zaak weer op te starten. Vaak met creatieve initiatieven die misschien ook wel de exit-strategie van jouw organisatie kunnen inspireren. Goed nieuws dus, dat we graag met je willen delen. Samen komen we er wel uit!

GNN#2: Hospitaalbroeders zijn klein in Nederland, groots in Afrika Lees verder »

Scroll naar boven