Landingspagina’s die converteren

Meer aanmeldingen, leads en klanten door de inzet van effectieve landingspagina’s.

Landingspagina’s die converteren

Alles-in-1 landingspagina tool

Eenvoudig, effectieve landingspagina’s maken

Alles-in-1 landingspagina tool

Gebruik bestaande templates

Bespaar tijd en gebruik de reeds bestaande landingspagina templates in ons systeem.

Maak makkelijk zelf je landingspagina’s

Maak via Drag & Drop makkelijk en snel mooie landingspagina’s die converteren. 
Geen technische html code nodig! 

Bouw je emailbestand op en genereer leads 

Vang bezoekers op, converteer ze naar leads en maak er klanten van. Het formulier is automatisch gekoppeld aan jouw mailinglijst.

Aanmeldingen opvolgen via automatische emails

Dirigeer je leads door de sales-funnel. Maak van leads klanten door ze automatische email flows te sturen. 

Gemakkelijke Drag & Drop editor

Een landingspagina maken in MailCamp kan eenvoudig en snel met onze gebruiksvriendelijke Drag & Drop editor (dezelfde als waar je ook je nieuwsbrieven mee maakt). Je sleept gewoon je content-blokken naar je landingspagina’s. Ook kan je op de landingspagina personalisatie toevoegen (denk hierbij aan de naam van de klant bijvoorbeeld).

Gemakkelijke Drag & Drop editor

Personalisatie

Net als bij nieuwsbrieven, kun je ook de landingspagina personaliseren en dynamische content inzetten. Als je contacten vanuit een mailing naar de landingspagina doorklikken kun je de pagina helemaal aanpassen aan de eigenschappen van het contact. Pas bijvoorbeeld titels, copy en afbeeldingen aan om de ervaring persoonlijker en relevanter te maken voor je contacten.

Personalisatie

Vang leads op

Een landingspagina heeft 1 doel: de bezoeker converteren. Een landingspagina is helemaal ingericht om de bezoeker te verleiden het formulier in te vullen. Dan start zijn of haar journey en wordt hij via meerdere automatische opvolg e-mails bewerkt in het sales-funnel proces. Dit kan via onze autoresponder en triggers.

Vang leads op

Vergroot je e-mailadressen bestand

Verzamel meer emailadressen do  or de slimme inzet van landingspagina’s! Houd ze kort en bondig of maak ze uitgebreid door bijvoorbeeld video, afbeeldingen of testimonals toe te voegen. Via inschrijfformulieren worden bezoekers omgezet in (nieuwsbrief) aanmeldingen.

Vergroot je e-mailadressen bestand

Video integratie

In MailCamp kan je heel eenvoudig een YouTube of Vimeo video plaatsen op je landingspagina. Je hoeft alleen de url te plakken en de thumbnail van de video wordt automatisch aan jouw landingspagina toegevoegd. Zodra jouw ontvangers er op klikken, begint de video af te spelen.

Werken in de Landing Page Builder
MailCamp Hosted Video
Een Video Thumbnail in de Landing Page editor

Meer functies

Perfecte weergave op mobiel

Jij zorgt ervoor dat jouw landingspagina de “WOW”-factor heeft, wij zorgen ervoor dat deze op ieder (mobiel) apparaat perfect toont. Onze responsive Drag & Drop editor is namelijk geoptimaliseerd voor beste weergave op telefoon, tablet of desktop. 

SPAM-Beveiliging voor formulieren

Door het aanmaken en invoeren van een Google reCaptcha sitekey kunnen formulieren worden beveiligd tegen spambots door middel van de reCaptcha versie 2 beveiliging van Google. 

SEO vriendelijk

De landingspagina’s krijgen een zoekmachine vriendelijke URL waarbij meta informatie titel, omschrijving en zoekwoorden configureerbaar zijn. Tevens kun je aangeven of de pagina indexeerbaar moet zijn voor zoekmachines of juist niet. 

Open Graph Tags

Om het delen van jouw landingspagina op social media professioneel te laten ogen, is het mogelijk om verschillende Open Graph tags mee te geven aan de pagina zoals titel, omschrijving, site naam, type, URL en logo. Ook is het mogelijk om custom CSS toe te voegen en ook bijvoorbeeld tracking codes of andere javascripts in de header of in de footer van de pagina. 

Statistieken

Buiten het feit dat je de tracking-code van bijvoorbeeld Google Analytics kunt toevoegen wordt er ook bijgehouden via welke nieuwsbrieven er is doorgeklikt naar de landingspagina’s. Deze statistieken zijn zichtbaar onder de Landingspagina Statistieken. 

Video’s toevoegen 

De landingspagina editor bevat een uitgebreid video-inhoudsblok voor een geoptimaliseerd gebruik van video’s op webpagina’s. Video’s worden toegevoegd in een iframe, via de HTML5-videotag.

Scroll naar boven