Onze Nederlandse support maakt het verschil!

Snel · direct · persoonlijk
Tel: +31 20 705 85 15
E-mail: support@mailcamp.nl

MailCamp klant support

MailCamp is meer dan software

MailCamp is jouw partner die helpt in alle facetten van email marketing. Met prettige software en een team van professionals zitten wij dagelijks voor je klaar. Onze missie is jou succesvol te maken met email marketing. Met krachtige en betaalbare software en professionele Nederlandse support, maken wij dagelijks het verschil.

Dat begint al voordat jij zelf de keuze hebt gemaakt om klant te worden. Iedere prospect krijgt namelijk standaard een complete en persoonlijke rondleiding van onze software. Zo heb jij een goede indruk en gelijk alle basiskennis om vol vertrouwen met MailCamp te starten. En wordt je klant, dan behoud je één vast aanspreekpunt voor support. Hij/zij kent jouw situatie en helpt je snel en persoonlijk. Beloofd!

MailCamp

Alle ondersteuning onder één dak

Wij staan voor je klaar!

Nederlandse Helpdesk

Snelle en persoonlijk ondersteuning wanneer jij ons nodig hebt. 

Templates op maat

Wij maken professionele templates op maat die scoren. 

Full service

MailCamp verzorgt jouw totale e-mail marketing van A tot Z.

Training & Advies

Met onze trainingen ga je vol vertrouwen aan de slag. 

Eén vast aanspreekpunt – Direct iemand aan de lijn

MailCamp is meer dan alleen de prettigste email marketing software. Wij zijn jouw partner voor praktische ondersteuning en goed email marketingadvies. Bij MailCamp heb je 1 vast aanspreekpunt voor al jouw support. Hij/zij kent jouw situatie, helpt je snel en persoonlijk en allemaal met 1 doel: jou succesvol maken met e-mail marketing.

Templates op maat

Succes is een keuze, net als het laten ontwikkelen van een professioneel template op maat. MailCamp ontwikkelt templates op maat die commercieel en technisch goed zijn en bovendien de lezer visueel verleiden. Heb je ideeën of wensen, dan nemen wij die mee. Mis je kennis of inspiratie, vertrouw dan op onze expertise. Zo komen we altijd tot een template dat voldoet aan jouw wensen.

Training en advies

MailCamp is gebruiksvriendelijke email marketing software. Toch kan een training soms wel handig zijn. Bijvoorbeeld als medewerkers de organisatie verlaten en nieuwe mensen nog met MailCamp moeten beginnen. Een hands-on MailCamp training (online of op locatie) biedt dan uitkomst. Zeker als jouw organisaties uit grotere teams bestaat, is een training een snelle manier om grote groepen klaar te stomen voor alle ins-en-outs van onze software. Alleen door alle functies en email marketing mogelijkheden te kennen, kunnen kansen optimaal benut worden. Slaag jij in jouw missie, dan zijn is onze taak volbracht.

MailCamp = Full service

MailCamp is een full service email marketing dienstverlener. Dat betekent dat wij jouw organisatie is alle facetten van email marketing kunnen ondersteunen (van strategie en ontwerp tot realisatie). Mis je de kennis of heb je geen tijd (omdat je jouw focus wilt houden op jouw core business), schakel ons dan in om jouw complete email marketing uit handen te namen.

MailCamp Support & Advies

Support en advies nodig?

Onze helpdesk helpt je met praktische ondersteuning en advies.

Zullen we even bellen?

Bel ons op +31 20 705 85 15
Wij zijn er maandag tot vrijdag van 09:00 – 17:30

Persoonlijk contact

Mail ons op support@mailcamp.nl
Wij reageren vrijwel direct!

Help Center

Bekijk ons Help Center met diversie artikelen over de software.

Scroll naar boven