MailCamp voor Resellers

Een professioneel Nederlands platform; 
een goed verdienmodel voor jou!

MailCamp voor resellers

White label email marketing software voor bureaus

Al jouw klanten overzichtelijk in 1 Nederlandstalig email marketing software pakket. Als bureau ben je zelf de admin en heb je volledige controle en beheer over alle klant-accounts. Jij bepaalt en beheert alle permissies en restricties. Liever functies uitzetten om de interface voor de klant nog overzichtelijker te houden? Dat kan! Is de klant veeleisend en heeft hij meer budget? Zet dan extra functies aan! Iedere klant heeft zijn eigen account en login en beheert zijn eigen email marketing.. En dat alles in jouw eigen white label email marketing pakket. Jouw inkooptarieven bij ons zijn scherp: De tarieven die jij aan jouw klant berekent, die bepaal je zelf. Het reseller email marketing pakket is immers white label!

White label email marketing software voor bureaus

Software in eigen huisstijl

Software in eigen huisstijl (whitelabel)

150+ tevreden resellers in binnen- en buitenland

150+ tevreden resellers in binnen- en buitenland

Webjongens

NIO Communicatie & Internet

Muntz

Imagro

Thirdwave Creative Web Solutions

Jij als white label reseller

Ons platform met jouw eigen logo en huisstijl

Klant login via jouw eigen persoonlijke URL

Beheer zelf de permissies / restricties

Bepaal zelf jouw tarieven / verdienmodel

Beheer en deel templates met subaccounts

Monitor alle resultaten 

Jouw klant als gebruiker

Beheer eigen mailinglijsten en adressen

Uitgebreide segmentatie

Beheer eigen templates

Drag u0026amp; Drop responsive nieuwsbrieven maken

Uitgebreide statistieken en rapportages 

Support en advies via reseller


De beste responsive 
Drag & Drop email builder

Kies uit een van de vele best practise templates en maak met het grootste gemak de mooiste nieuwsbrieven via onze responsive Drag & Drop editor.

De beste responsive Drag & Drop email builder

Beste Mailchimp alternatief

Mailchimp is de bekendste email marketing software, alleen Mailchimp is niet AVG / GDPR compliant. Dat betekent dat jouw klanten wat de privacy betreft in overtreding zijn. 

Daarnaast biedt Mailchimp geen interessant verdienmodel voor bureaus. Klanten naar Mailchimp doorverwijzen is weliswaar de makkelijkste weg, maar er zijn betere Mailchimp alternatieven voor bureaus! Ook voor jouw klanten is Mailchimp niet ideaal.

Naast het feit dat Mailchimp een Engelstalig pakket is en een onoverzichtelijke interface heeft voor een gemiddelde MKB-er, zijn ze ook nog eens erg prijzig. Zonde! Die euro’s had de klant ook bij jouw kunnen spenderen! 

Laat Mailchimp niet de lachende derde zijn. MailCamp is het beste Mailchimp alternatief voor jou en je klanten: Nederlands, gebruiksvriendelijk, 100% AVG proof en met het beste verdienmodel voor jou als bureau. 

Beste Mailchimp alternatief

MailCamp software is 100% AVG/GDPR proof!

Wel partner en verdiensten, maar liever geen reseller worden?

Dat kan! Als je e-mail marketing wil aanbieden, maar geen tijd of kennis hebt om support te leveren, dan is het partner programma meer iets voor jou. 

Als reseller krijg je wel een eigen white label pakket in de look & feel van jouw organisatie, maar blijven wij wel aanspreekpunt voor support. Zo kan jij je blijven focussen op ondernemen, en doen wij waar we goed in zijn: klanten helpen succesvol te zijn met email marketing.

Wel partner en verdiensten, maar liever geen reseller worden?

Inkooptarieven

Als reseller koop je flexibel klantaccounts in.  Het tarief waarvoor je inkoopt, is afhankelijk van de hoeveelheid e-mails die jouw klant verstuurt. Logisch en fair deal vinden wij. Hieronder tref je inkooptarieven per account. Mailt jouw klant de ene maand meer dan de andere? Geen probleem! MailCamp kijkt uitsluitend naar het gemiddelde volume per maand. Zo kan jouw klant altijd flexibel mailen.

 

 

Marge en verkooptarieven

Als reseller bepaal jij zelf wat jij jouw klant in rekening brengt. De reseller licentie is immer white label en dus bepaal jij als agency wat jij voor jouw product of dienst wilt rekenen. De inkooptarieven staan vast, maar jou marge bepaal jezelf. 

 

 

Hoeveel e-mailcredits heeft jouw klant per maand nodig?

Verwacht maandelijks volume: 1000 e-mails

Maandelijkse kosten: € 17,50

Plan een demo in met MailCamp

Scroll naar boven