MailCamp voor Resellers

Een professioneel Nederlands platform; 
een goed verdienmodel voor jou!

MailCamp voor resellers

White label email marketing software voor bureaus

Al jouw klanten overzichtelijk in 1 Nederlandstalig email marketing software pakket. Als bureau ben je zelf de admin en heb je volledige controle en beheer over alle klant-accounts. Jij bepaalt en beheert alle permissies en restricties. Liever functies uitzetten om de interface voor de klant nog overzichtelijker te houden? Dat kan! Is de klant veeleisend en heeft hij meer budget? Zet dan extra functies aan! Iedere klant heeft zijn eigen account en login en beheert zijn eigen email marketing.. En dat alles in jouw eigen white label email marketing pakket. Jouw inkooptarieven bij ons zijn scherp: je koopt bij ons in tegen 50% van de eindgebruiker tarieven zoals je die vindt bij het Premium account. De tarieven die jij aan jouw klant berekent, die bepaal je zelf. Het reseller email marketing pakket is immers white label!

White label email marketing software voor bureaus

Software in eigen huisstijl

Software in eigen huisstijl (whitelabel)
150+ tevreden resellers in binnen- en buitenland

150+ tevreden resellers in binnen- en buitenland

Webjongens
NIO Communicatie & Internet
Muntz
Imagro
Thirdwave Creative Web Solutions

Jij als white label reseller

Ons platform met jouw eigen logo en huisstijl
Klant login via jouw eigen persoonlijke URL
Beheer zelf de permissies / restricties
Bepaal zelf jouw tarieven / verdienmodel
Beheer en deel templates met subaccounts
Monitor alle resultaten 

Jouw klant als gebruiker

Beheer eigen mailinglijsten en adressen
Uitgebreide segmentatie
Beheer eigen templates
Drag & Drop responsive nieuwsbrieven maken
Uitgebreide statistieken en rapportages 
Support en advies via reseller

De beste responsive 
Drag & Drop email builder

Kies uit een van de vele best practise templates en maak met het grootste gemak de mooiste nieuwsbrieven via onze responsive Drag & Drop editor.

De beste responsive Drag & Drop email builder

Beste Mailchimp alternatief

Mailchimp is de bekendste email marketing software, alleen Mailchimp is niet AVG / GDPR compliant. Dat betekent dat jouw klanten wat de privacy betreft in overtreding zijn. 

Daarnaast biedt Mailchimp geen interessant verdienmodel voor bureaus. Klanten naar Mailchimp doorverwijzen is weliswaar de makkelijkste weg, maar er zijn betere Mailchimp alternatieven voor bureaus! Ook voor jouw klanten is Mailchimp niet ideaal.

Naast het feit dat Mailchimp een Engelstalig pakket is en een onoverzichtelijke interface heeft voor een gemiddelde MKB-er, zijn ze ook nog eens erg prijzig. Zonde! Die euro’s had de klant ook bij jouw kunnen spenderen! 

Laat Mailchimp niet de lachende derde zijn. MailCamp is het beste Mailchimp alternatief voor jou en je klanten: Nederlands, gebruiksvriendelijk, 100% AVG proof en met het beste verdienmodel voor jou als bureau. 

Beste Mailchimp alternatief
MailCamp software is 100% AVG/GDPR proof!

Wel partner en verdiensten, maar liever geen reseller worden?

Dat kan! Als je e-mail marketing wil aanbieden, maar geen tijd of kennis hebt om support te leveren, dan is het partner programma meer iets voor jou. 

Als reseller krijg je wel een eigen white label pakket in de look & feel van jouw organisatie, maar blijven wij wel aanspreekpunt voor support. Zo kan jij je blijven focussen op ondernemen, en doen wij waar we goed in zijn: klanten helpen succesvol te zijn met email marketing.

Wel partner en verdiensten, maar liever geen reseller worden?

Scroll naar boven