Email marketing advies & training
wanneer u het nodig heeft

E-mail marketing advies

MailCamp ziet graag dat u optimaal resultaat haalt uit onze software en uw e-mail marketingactiviteiten. Daarom helpen onze e-mail marketing experts u graag op weg met het realiseren van uw doelen.

De experts van MailCamp hebben ruim 10 jaar e-mail marketing ervaring en delen deze kennis graag met u. Op deze manier staat u er nooit alleen voor. Met de prettigste software, samen naar het beste resultaat!

Training & Opleiding

Training & opleiding

De Mailcamp e-mail marketing software is erg gebruiksvriendelijk. Toch kunnen wij ons voorstellen dat er momenten zullen zijn dat de kennis van onze mail software weer ‘opgefrist’ mag worden. Bijvoorbeeld als personeel vertrekt en een nieuwe medewerker verantwoordelijk wordt voor de e-mailings. Ook als u gewoon meer uit onze mail software wilt halen, kan een training een prima oplossing zijn om het rendement op uw e-mail marketing inspanningen te verbeteren.

MailCamp heeft een uitgebreide collectie instructievideo’s van haar mail software. Als aanvulling hierop biedt MailCamp zowel trainingsmogelijkheden online aan als op locatie bij u op kantoor.

Scroll naar boven