Krachtige e-mail marketing met de beste tarieven

MailCamp is de meest gebruiksvriendelijke, complete en betaalbare email marketing software in de markt.

Periodieke tarieven MailCamp licentie

U bent op deze pagina terechtgekomen omdat u In het verleden onze software licentie eenmalig heeft aangeschaft. Omdat wij vorige jaar gestopt zijn met het aanbieden van de eenmalige licentie aanschaf, willen wij u middels deze pagina informeren over de tarieven. Zoals u weet en gewend bent, betaalt u periodiek twee componenten die met de licentie terugkomen:

– hosting van uw licentie op onze server (incl. verzending) en
– het onderhoud/supportcontract.

Het hebben van een eigen installatie op eigen domein is altijd een uniek kenmerkt geweest van MailCamp, maar zorgde er in de praktijk voor dat  het onderhouden van al die losse installaties een inefficiënt en tijdrovende klus was. Mede met het oog op de toekomst (waarin producten steeds meer als een SaaS oplossing worden aangeboden) hebben wij ervoor gekozen de installatie/licentie op eigen domein niet meer aan te bieden. Dat is ook de reden dat u op onze website geen tarieven meer terugvindt die refereren naar de aanschaf van de licentie. Dit heeft echter alleen invloed op nieuwe klanten (zij kunnen deze optie niet meer kiezen). Voor u verandert er niets in het gebruik. Om u toch inzicht te geven in de tarieven, geven wij hieronder de periodieke kosten weer.

Tarieven

Support/onderhoudscontract

Iedere licentie komt standaard met een support/onderhoudscontract. Dit biedt ons ruimte uw software te updaten en uw van support en advies te voorzien via onze helpdesk. Ook biedt dit toegang tot externe (extra modules) zoals de pagebuilder en responsive drag & drop editor.
€39,- p/mnd

Hosting

Iedere licentie draait op onze mailserver. Dit noemen we hosting. De hostingkosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid e-mails dat u gemiddeld stuurt (over een jaar genomen). Op basis van uw volume schalen wij u in een staffel.
v.a. €55,- p/mnd

Verzendstaffels

VolumeTarief
150.00055
275.00075
3100.00095
4150.000135
5250.000185
6350.000250
7500.000325
8750.000395
91.000.000450
101.500.000500
112.500.000550
12> 4.000.000op aanvraag

Optioneel

API gebruik

Het gebruik van de API is gebaseerd op een fair use policy.
€35,- p/mnd

Extra gebruikersaccounts 

Binnen uw installatie is het mogelijk om extra gebruikersaccounts toe te laten voegen. Iedere gebruikersaccount krijgt zijn eigen gebruiker / login
€23,50 p/mnd per gebruiker

Veelgestelde vragen

Is jullie email marketing software AVG / GDPR compliant? 

MailCamp is ISO 27001 gecertificeerd. Deze norm waarborg de informatiebeveiliging en toont aan dat er aan de AVG/GDPR wetgeving voldaan wordt. Alle data wordt uiteraard in Nederland opgeslagen. Vanzelfsprekend gaan wij met alle klanten een verwerkersovereenkomst aan.

Is jullie email marketing software per maand opzegbaar?

Nee, onze email marketing software werkt met jaarlicenties. Opzeggen kan uiteraard altijd, tot een maand voor afloop van het abonnement 

Biedt jullie email marketing software ook een helpdesk? 

Ja, onze email marketing  software komt inclusief een gratis Nederlandse helpdesk. Kom je er even niet uit, dan mag je altijd even bellen en zijn we je graag van dienst.

Hoe brengen jullie de email marketing software in rekening? 

Je krijgt van ons keurig een factuur voor het gebruik van onze email marketing software. Deze factuur kan je binnen 30 dagen voldoen via een bankoverschrijving.

Wat zijn de beperkingen van het demo account? 

Het demo account is heeft geen beperkingen qua funtionaliteiten. Echter om misbruik te voorkomen, is de hoeveelheid emails die je in het testaccount kan verzenden beperkt tot 25 credits.

Scroll naar boven