Ervaringen van onze klanten

Lees de ervaringen van onze klanten en raak zelf ook overtuigd!

Rogier Gilkes, Account Director bij Muntz

Rogier Gilkes, Account Director bij Muntz

“Wij zijn inmiddels enkele jaren klant bij MailCamp. Erg prettig dat de support altijd bereikbaar is en meedenkt.

Velen zijn je al voorgegaan.
Start vandaag nog met MailCamp!

Kiyoh klant beoordelingen
10

We werken al geruime tijd samen met MailCamp. Fijn, compleet systeem en vooral voor grote volume veel voordeliger dan de concurrenten. Support pakken ze altijd snel op. Babywinkel is blij met onze samenwerking.

8

“Email marketing is niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onszelf een belangrijk communicatiemiddel.
Of het nu commercieel of informatief is, met MailCamp bereiken we succesvol onze doelgroep.
Verder biedt het programma uitstekende mogelijkheden en is het zeer compleet en flexibel in gebruik.”

Johannes Verhoeff
ICT
R.S.H. ICT Management

9

VolkerWessels Telecom zocht één pakket om meerdere bedrijven en afdelingen in onder te brengen. MailCamp bood die oplossing. Ieder geselecteerd bedrijfsonderdeel heeft nu een eigen account binnen het pakket en kan makkelijk zelf AVG-proof nieuwsbrieven versturen. Het programma zelf is erg gebruiksvriendelijk en compleet. brengen. MailCamp bood die oplossing. Ieder geselecteerd bedrijfsonderdeel heeft nu een eigen account binnen het pakket en kan makkelijk zelf AVG-proof nieuwsbrieven versturen. Het programma zelf is erg gebruiksvriendelijk en compleet.

Pauline Hartsuiker

Pauline Hartsuiker
Marketing Communications Advisor
VolkerWessels Telecom

8

Voor ons was MailCamp de ideale alles-in-1 oplossing! Met een gebruiksvriendelijk pakket houden wij als partijbureau de regie terwijl onze lokale afdelingen zelfstandig hun nieuwsbrieven en uitnodigingen kunnen versturen.

Eva van Esch

Eva van Esch
Tweede Kamerlid
Partij voor de Dieren

10

Wij werken al vele jaren met MailCamp. Omdat email marketing belangrijk voor ons is en wij zeer actief mailen, werd het Mailchimp te duur. Toen gekozen voor MailCamp. Wat een verschil in kosten! Ook inhoudelijk is MailCamp erg prettig en compleet. Met hun drag en drop editor maken we snel en eenvoudig onze wekelijkse nieuwsbrieven op. Verder een fijn bedrijf om mee samen te werken.

8

Het is prettig om via één systeem alle rechten in te kunnen stellen van alle gebruikers en tegelijkertijd overzicht en regie te kunnen bewaren.

Brigit Erlings

Brigit Erlings
Adviseur Corporate Communicatie
Hogeschool Utrecht

8

Zijn heel tevreden met de prijs / kwaliteit van MailCamp.

Johanna Snel

Johanna Snel
Eigenaresse
Cinefleur / Quickworks

9

We hebben al heel veel platformen zoals Mailchimp gezien, elk met z’n voor- en nadelen. Maar MailCamp biedt het allemaal. Een fijn Nederlands platform met veel functies, een steengoede drag & drop opmaak editor en niet onbelangrijk: een interessant verdienmodel voor bureaus. Daarnaast is de support goed bereikbaar! Ook richting de toekomst bouwen we vol vertrouwen met Mailcamp verder!

Carst Komdeur

Carst Komdeur
Vennoot
De Webmakers

8

Een erg gebruiksvriendelijke nieuwsbrief tool met vooral een hoge afleverreputatie. Met duidelijke statistieken zien we in één oogopslag welke nieuwsbrief campagnes het beste werken. De conversieratio na het versturen van een nieuwsbrief krijgt altijd een enorme boost. Al met al een tevreden gebruiker van MailCamp.

Remco Linnekamp

Remco Linnekamp
Directeur
Buro19

9

Als je op zoek bent naar een prettig werkend e-mailmarketing software pakket, waarmee je prima landingspagina’s maakt (zelfs een mini-website voor een productpromotie of event), dan is MailCamp de partner. Snelle respons op vragen, uitstekende hosting en support!

Philip Nijhof

Philip Nijhof
Eigenaar
MailEffect

8

Onze keuze is op MailCamp gevallen door een aantal zaken. Uiteraard is de prijs een kwestie, maar het persoonlijk contact gaf voor ons de doorslag. Bij de concurrenten voel je je als bedrijf vaak een nummer en het contact met de grotere providers lijkt soms met een robot te zijn. Bij MailCamp heb je 1 op 1 contact en denken ze goed met je mee. Een verademing. Zeker een aanrader voor het MKB en bedrijven die willen doorgroeien met goed persoonlijk advies, goede software en niet al te hoge kosten.

Tim van der Reijden
Eigenaar
ParfumOutlet.nl

Waarom kiezen klanten voor MailCamp?

MailCamp is gebruiksvriendelijk en compleet 
Wij hebben de beste responsive opmaak editor in de markt
Onze software is volledig in het Nederlands en 100% AVG / GDPR compliant
MailCamp heeft de beste prijs / kwaliteit t.o.v. andere aanbieders
Onze helpdesk is vriendelijk, snel en in het Nederlands
MailCamp is de logische keuze voor bedrijven die meer uit email marketing willen halen

30 dagen gratis en vrijblijvend proberen.
Geen verplichtingen.
Inclusief support en een gratis online demonstratie.

Scroll naar boven