Een e-mail campagne opzetten

Met het meest gebruiksvriendelijke en betaalbare
e-mail marketing software pakket

Eenvoudig een e-mail campagne opzetten

MailCamp maakt email marketing eenvoudig en toegankelijk. Niet voor niets is onze slogan: MailCamp maakt e-mail marketing eenvoudig! Zonder technische kennis kan iedereen met MailCamp eenvoudig een e-mail campagne opzetten. Hoewel een e-mail campagne opzetten geen rocket science is, is het ook zeker niet vanzelfsprekend dat je spetterende resultaten boekt met uw email campagnes.

Daarom biedt MailCamp de ideale oplossing: het meest gebruiksvriendelijke en complete email marketing pakket, aangevuld met een team die je helpen wanneer je ze nodig heeft.

MailCamp maakt e-mail marketing eenvoudig
Onze email marketing specialisten zijn u graag van dienst!
Onze email marketing specialisten zijn je graag van dienst!

MailCamp helpt met het opzetten van je mail campagne

The best of both worlds of zoals de bekende reclame slogan van Maggi: een beetje van jezelf, en een beetje van Maggi. MailCamp is zo ingericht dat een mail campagne opzetten voor iedereen makkelijk en snel te realiseren is. Dat is het idee. Toch kunnen we ons voorstellen dat je niet altijd alle email marketing kennis in huis hebt. Bij ieder softwarepakket kunnen wel eens vragen ontstaan.

MailCamp is full service en onze email marketing specialisten zijn je graag van dienst. Dus mis je kennis en wil je toch succesvol een mailcampagne opzetten, dan is MailCamp er om je bij te staan met praktische ondersteuning en waardevolle e-mail marketing kennis.

Scroll naar boven