Op zoek naar de ideale email marketing software tool

BEE Editor

Hoe kiest u een goede email marketing software tool?

Email marketing is voor veel bedrijven een belangrijk marketing- communicatiekanaal.
Om professioneel en effectief te kunnen mailen naar klanten, heeft u een professionele email marketing software tool nodig. Aangezien er een groot aantal verschillende pakketten in de markt beschikbaar is, helpen we u graag op weg om uw keuze wat makkelijker te maken.

nieuwsbrief
gebruikers accounts

Hoe gebruiksvriendelijk is de email marketing software tool?

Uit onderzoek blijkt dat verreweg de meeste marketeers gebruiksgemak voorop stellen als het gaat om het selecteren van een mailing marketing software tool. Er is niets frustrerender dan een email marketingpakket waar u niet vlot mee kunt werken. Vooraf een korte (online) rondleiding van het pakket door de leverancier kan u snel inzicht verschaffen of een pakket intuïtief en logisch in elkaar steekt. U voelt dan gelijk of er een klik is met de leverancier.

Hoe volledig in functionaliteit is de mailing marketing software tool?

Haaks op gebruiksgemak staat vaak functionaliteit. Hoe meer functionaliteiten een e-mail marketing software pakket bezit, hoe complexer vaak de interface van de software. Bij MailCamp treft u een super gebruiksvriendelijke interface aan terwijl u toch geniet van een compleet systeem met alle wensbare functionaliteiten. Veel marketeers kiezen daarom voor de gebruiksvriendelijke en complete email marketing software van MailCamp. Vanzelfsprekend zijn we als leverancier en partner trots op deze combinatie.

templates
whitelabel

Hoe voordelig is mailing marketing software tool?

De kosten voor het versturen van e-mailings kunnen per pakket flink verschillen, zeker als u veel mailt. Veel e-mail marketing pakketten rekenen de klant af op basis van het aantal verstuurde e-mails of het aantal contactpersonen in de database. Kijk daarom goed naar deze 2 variabelen. Ze drukken een grote stempel op uw email marketingkosten.

Ongeacht of u nu veel of weinig mailt, MailCamp is de meest gebruiksvriendelijke, complete en betaalbare email marketing software in de markt.

Onze succesformule

6 factoren die samen een ijzersterke combinatie vormen!

Gebruiksvriendelijke software

De prettigste email marketing software;
voor iedereen toegankelijk!

Compleet pakket

Email marketing software met alle wensbare functionaliteiten

AVG compliant hosting

Hosting in een beveiligd datacenter
gelokaliseerd in Nederland


Beste prijs/kwaliteit verhouding

Fijne email marketing software
voor de beste prijs

Professionele helpdesk

Samen met MailCamp naar het beste
email marketing resultaat

Veilig en betrouwbaar

Onze IT specialisten werken dagelijks
aan onze state-of-the-art software

MailCamp

MailCamp: Een ideale email marketing software tool

Scroll naar boven