De meest gebruiksvriendelijke en betaalbare e-mailing software

De meest gebruiksvriendelijke en betaalbare e-mailing software

De juiste software selecteren: 4 criteria

Om e-mail marketing professioneel en effectief te kunnen inzetten, dient u te beschikken over een professioneel e-mailing software pakket. Aangezien er veel keuze is, geven wij u hieronder een aantal selectiecriteria.

1. Wat is het gebruiksgemak van de e-mailing software?

Begin allereerst met te bepalen wat uw eigen kennis en ervaringsniveau is met email marketing (software). Ongeacht het kennisniveau wilt u ongetwijfeld een gebruiksvriendelijk e-mailing software pakket. Makkelijk opmaken en snel kunnen versturen is een belangrijk criterium voor prettige email marketing. Om erachter te komen of een pakket prettig werkt voor u, kunt u het beste dit zelf proberen.
Een testaccount en een persoonlijke online rondleiding van het systeem maken snel duidelijk of u een klik heeft. Uiteraard is al het begin wennen, maar een goede indruk heeft u zo wel snel.

Wat is het gebruiksgemak van de e-mailing software?
Biedt de mailing software voldoende functionaliteit?

2. Biedt de mailing software voldoende functionaliteit?

Een goede keuze begint bij het analyseren van uw eigen situatie, wensen en doelstellingen. Biedt het pakket bijvoorbeeld een koppeling met uw website of CRM pakket? Dit kan erg handig zijn. Er van uitgaande dat uw marketing doelstellingen leidend zijn, wilt u vanzelfsprekend over alle functionaliteiten beschikken die uw e-mail marketing tot een succes maken.

Kies daarom e-mail marketing software dat alle wensbare functionaliteiten heeft. Let er overigens op dat al deze functies soms wel het gebruiksgemak in de weg kunnen staan. Overigens is dit bij MailCamp zeker niet het geval: gebruiksgemak en overzichtelijkheid gaan uitstekend samen met volledigheid in functionaliteit.

3. Hoe voordelig en betaalbaar is de mailing software?

Simpel gezegd: hoe meer u mailt of hoe groter uw database is, hoe meer leveranciers u laten betalen. Los van de arbeid, bepaalt dit grotendeels uw email marketing kosten. U kunt besparen op e-mail marketing kosten door een email service provider te kiezen die goed past bij de grootte van uw database en het verwachtte mailvolume.

Vooral grote verzenders kunnen veel verzendkosten hebben. Samengevat: bekijk vooraf hoeveel adressen heeft en hoe vaak u denkt te gaan mailen. Ongeacht uw mailvolume is MailCamp de meest complete, gebruiksvriendelijke en voordelige email marketing software oplossing in de markt.

Hoe voordelig en betaalbaar is de mailing software?
Zoekt u uitsluitend mailing software of ook een partner voor support en advies?

4. Zoekt u uitsluitend mailing software of ook een partner voor support en advies?

Wellicht heeft u alle e-mail marketing kennis al in huis, maar zelfs dan kan het toch prettig zijn om terug te kunnen vallen op een persoonlijke helpdesk. Ieder bedrijf heeft namelijk wel eens een technische vraag. Een lokale partner kent uw markt en kan u met korte communicatielijnen persoonlijke support bieden. En dat is zeker zo fijn!

Onze succesformule

6 factoren die samen een ijzersterke combinatie vormen!

Gebruiksvriendelijke software

De prettigste email marketing software;
voor iedereen toegankelijk!

Compleet pakket

Email marketing software met alle wensbare functionaliteiten

AVG compliant hosting

Hosting in een beveiligd datacenter
gelokaliseerd in Nederland


Beste prijs/kwaliteit verhouding

Fijne email marketing software
voor de beste prijs

Professionele helpdesk

Samen met MailCamp naar het beste
email marketing resultaat

Veilig en betrouwbaar

Onze IT specialisten werken dagelijks
aan onze state-of-the-art software

Scroll naar boven