Op zoek naar goedkope email marketing software?

Probeer MailCamp 30 dagen gratis

Goedkope email marketing software

Dus u zoekt een slimme en voordelige oplossing om professioneel e-mailings te kunnen versturen?
Zoek dan niet verder! MailCamp is de alles-in-1 oplossing om effectief mailings te versturen. MailCamp bestaat al sinds 2006 en heeft meer dan 1500+ klanten. Dat is niet voor niets. Wij staan al jaren bekend om onze prettige en goedkope email marketing software.

Gebruiksvriendelijk, compleet en betaalbaar

Bij MailCamp kunt u niet alleen veel mailen voor weinig, maar krijgt u ook nog eens veel waar voor uw geld. Naast een gebruiksvriendelijk, compleet en betaalbaar pakket, krijgt u ook nog eens een professionele partner die u helpt met praktische support en e-mail marketing advies. Hiermee bieden wij u goedkope email marketing software die absoluut niet onder doet aan de duurdere oplossingen van de concurrent. Waarom zou u meer betalen als u met MailCamp alles in huis haalt?

De goedkope e-mail marketing software van MailCamp uitgelegd

Ongeacht de grootte van uw mailinglijst of het verzendvolume, bent u bij MailCamp altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Goedkope e-mail marketing software, maar wel prettig en compleet! Naast standaard prijzen hebben we ook afwijkende prijzen voor starters of grootverbruikers. Waar de meeste leveranciers u fors laten betalen voor volumes of het aantal adressen uit uw database, is dat bij MailCamp zeker niet het geval. U betaalt altijd minder.

Mocht u een grote database hebben en veel willen mailen, dan is MailCamp de e-mail marketing oplossing bij uitstek! Met name grote verzenders weten MailCamp goed te vinden. Dit maakt de goedkope email marketing software van MailCamp erg populair bij webshops en dagaanbieders die veel mailen en voor wie de concurrenten te prijzig zijn.

MailCamp

Goedkope e-mail marketing software van MailCamp

Scroll naar boven