MailCamp: De meest gebruiksvriendelijke en betaalbare nieuwsbrief module!

Hoe selecteert u een goede nieuwsbrief module?

E-mail marketing is een populair marketing-en communicatiekanaal voor bedrijven om relaties mee te beheren. Aangezien email marketing voor veel bedrijven een belangrijk kanaal is, kiezen zij vaak voor een professionele nieuwsbrief module. Vanwege het grote aanbod in nieuwsbrieven software, kan het lastig zijn een geschikte nieuwsbrief module te vinden die past bij uw situatie. Daarom helpen wij u hieronder met wat tips!

Heeft u alleen een nieuwsbrieven module nodig of wilt u ook advies en support?

Nieuwsbrieven sturen hoeft niet moeilijk te zijn, maar succesvol zijn in e-mail marketing is een veel grotere uitdaging. Ga na of u advies of support nodig denkt te hebben. De eerste e-mailings zijn vaak het lastigst. Het is prettig als u een beroep kunt doen op een persoonlijke helpdesk.

Zelfs met de nodige kennis valt het te adviseren om een bureau achter de hand te hebben. Denk aan het professioneel laten ontwerpen van een responsive template op maat, het inwinnen van strategisch advies om resultaat te verbeteren of bepaalde opvolg-acties te automatiseren.

Als u advies en support op prijs stelt, dan kunt u beter kiezen voor een e-mailmarketing bureau dat ook full service assistentie biedt. U beschikt dan niet alleen over een professionele nieuwsbrieven module, maar u bent ook verzekerd van een professionele backup bij vragen, problemen of uitdagingen!

Vergelijk de kosten van de nieuwsbrieven module

De kosten van nieuwsbrief modules kunnen flink uiteenlopen, zeker als veel mailt. Veel email marketing software pakketten rekenen de klant namelijk af op basis van het aantal contactpersonen in het systeem of het aantal mails dat verstuurd worden. Hoe groter de database en/of uw volume, hoe hoger de email marketing software kosten zullen zijn. Dit kan flink oplopen als u dus veel mails verstuurt. Daarom loont het vooral bij grote volumes om goed te kijken naar de kosten.

Vergelijk de functionaliteiten van de digitale nieuwsbrief module

Voordat u een pakket selecteert, wilt u zeker weten dat het pakket voldoet aan uw situatie en wensen. Veel bedrijven geven de voorkeur aan een Nederlands pakket (niet iedereen voelt zich comfortabel bij Engels marketingjargon). Ook een eventuele koppeling met uw CMS / CRM / boekhoudsysteem kan bepalend zijn in de keuze voor een digitale nieuwsbrief module. Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk en laagdrempelig email marketing software systeem, dan kunnen een overdaad aan functionaliteiten intimiderend overkomen.

Een grote hoeveelheid features kan de gebruiksvriendelijkheid van een digitale nieuwsbrief module dus beïnvloeden. Bekijk daarom goed welke functies u denkt nodig te hebben. Is uw kennis gering en denkt u slechts een klein gedeelte van deze functionaliteiten te gebruiken, kies dan voor een eenvoudig en betaalbaar nieuwsbrief systeem!

Scroll naar boven