Hoe selecteert u makkelijk een goed nieuwsbrief programma?

Als u een professionele nieuwsbrief wilt versturen, zijn er vele leveranciers waar u uit kunt kiezen.
Maar is er 1 die aan al u wensen kan voldoen? Toch wel!
MailCamp is al jaren een van de meest populaire nieuwsbrief programma‘s. Dat heeft zo z’n redenen. Hieronder vertellen we u graag meer over onze succesformule. Daarna mag u zelf beslissen!

MailCamp is een prettig en gebruiksvriendelijk nieuwsbrief programma

Met Nederlandse software en een heldere en begrijpbare interface kan iedereen makkelijk een nieuwsbrief versturen. Zonder technische kennis! MailCamp maakt e-mail marketing toegankelijk. En bent u gevorderd? Geen probleem. MailCamp heeft voldoende uitgebreide functies om email marketing maximaal te benutten.

Het MailCamp nieuwsbrieven programma heeft alle wensbare functionaliteiten

MailCamp is gebruiksvriendelijk en compleet tegelijk. Met MailCamp koppelt u uw website, maakt u mooie nieuwsbrieven op, verzend u o.a. naar selecties en heeft u heldere statistieken om het succes te meten. MailCamp is volledig nieuwsbrieven programma met waarschijnlijk meer mogelijkheden dan u in de praktijk zult benutten.

Het nieuwsbrieven programma met de beste prijs / kwaliteit

Bij MailCamp krijgt u veel voor weinig: een prettig en compleet pakket voor een scherpe prijs. Voegt u daar onze praktische helpdesk aan toe dan heeft u een mooie propositie voor weinig! Krijgt u er ook nog eens waardevol email marketingadvies bij.

Een digitale nieuwsbrief programma met een fijne helpdesk

MailCamp helpt klanten succesvol te zijn met email marketing. We doen dit met een professionele helpdesk. Wij zijn u graag van dienst wanneer u ons nodig heeft helpen wij u graag om van uw email marketing een succes te maken. Wij zijn er wanneer u ons nodig. Veel klanten vinden het fijn om altijd de mogelijkheid te hebben om te kunnen bellen of mailen. Daarom kiezen zij voor een lokale email service provider met korte communicatielijnen.

MailCamp

Nu u weet waarom 1000+ klanten u voor zijn gegaan,
mag u ons digitale nieuwsbrief programma zelf 30 dagen gratis proberen!

Scroll naar boven