Het meest gebruiksvriendelijke en betaalbare e-mail marketing software pakket

Waarom klanten het nieuwsbrief software programma van MailCamp kiezen

Stelt u zich eens voor dat u een super gebruiksvriendelijk email marketing systeem zou hebben, waar alle te wensen functionaliteiten standaard inzitten, wat voordelig is en waar u ook nog eens gratis gebruik kon maken van een professionele helpdesk. Dit pakket heet MailCamp.

1. Ons nieuwsbrief software programma is super gebruiksvriendelijk

MailCamp klanten willen snel en makkelijk een nieuwsbrief kunnen opmaken en versturen. En dat met Nederlandse software! Zonder technische kennis succesvol kunnen zijn met e-mail marketing. Met prettige software wordt e-mail marketing leuker en effectiever.

2. Ons nieuwsbrief software programma heeft alle wensbare functionaliteiten

MailCamp heeft alle wensbare functionaliteiten zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak. Compleet maar toch eenvoudig in gebruik. Dat is het idee. Van basic features tot geavanceerde functies om het maximale uit uw email marketing activiteiten te halen.

3. Onze nieuwsbrieven software programma heeft de beste prijs / kwaliteit

MailCamp levert gebruiksvriendelijke nieuwsbrieven software tegen de beste tarieven in de markt. Of u nu veel of weinig mailt, MailCamp heeft altijd scherpe tarieven die passen bij uw volume. Dit zorgt ervoor dat u aanzienlijk bespaart op uw e-mail marketing- / verzendkosten.

4. Een nieuwsbrieven software programma met gratis helpdesk

MailCamp is een full service organisatie. Dat betekent dat wij u met alle aspecten binnen e-mail marketing van dienst kunnen zijn. En dat is een prettig idee, nietwaar? Met een professionele helpdesk zijn we u graag van dienst met prettige support en effectief email marketing advies.

Als gebruiker van het prettigste nieuwsbrieven software programma in de markt kunt u altijd rekenen op professionele helpdesk. Probeer het nieuwsbrieven software programma van MailCamp 30 dagen gratis en ervaar het zelf.

MailCamp

Nu u weet waarom 1000+ klanten voor MailCamp hebben gekozen, mag u uzelf overtuigen en gratis 30 dagen de MailCamp digitale nieuwsbrief software proberen.

Scroll naar boven