Kies de juiste nieuwsbrief software

MailCamp maakt uw keuze in nieuwsbrief software makkelijk

E-mail marketing pakketten zijn er allerlei soorten en maten. Hoe kiest u nu een goed pakket?

Omdat MailCamp al ruim 10 jaar bestaat, hebben we een gemene deler ontdekt: belangrijke functionaliteiten die iedere klant wel noemt. We hebben ze verenigd in ons pakket.

Het is een combinatie van 4 kenmerken die samen een ijzersterke succesformule vormt. Deze succesformule is de basis van het MailCamp succes. Als u verder leest begrijpt u waarom!

1. MailCamp is gebruiksvriendelijke nieuwsbrief software

Het gros van onze klanten geeft de voorkeur aan een Nederlands pakket, waar zij zonder technische kennis snel en eenvoudig een nieuwsbrief mee kunt versturen. Prettige nieuwsbrieven software; voor iedereen toegankelijk. Dat is het idee.

2. MailCamp is complete nieuwsbrieven software

Gebruiksvriendelijke software is fijn, maar de software moet natuurlijk wel compleet zijn! Als het gaat om marketing doelen, dan wilt u niet inleveren op functionaliteit. MailCamp is alles-in-1 nieuwsbrieven software met alle functionaliteiten die u maar kunt wensen. MailCamp laat zien dat volledige functionaliteit prima samengaan met gebruiksgemak. E dat voor de scherpste prijs!

3. MailCamp is de voordeligste nieuwsbrieven software

Ongeacht de grootte van uw mailinglijst of het mailvolume dat u denkt te gaan sturen. MailCamp heeft altijd een scherp tarief. Bent u een ‘high volume sender’ dan is MailCamp de keuze bij uitstek!

4. MailCamp biedt meer dan digitale nieuwsbrief software

MailCamp is een full service organisatie. Wij staan klaar wanneer u ons nodig heeft. Of dit nu praktische ondersteuning betreft of waardevol email marketing advies, onze helpdesk staat u graag bij met prettige en professionele support. Als gebruikers van de prettigste digitale nieuwsbrief software in de markt, staat u er nooit alleen voor. Wij helpen u graag met support en e-mail marketing advies!

MailCamp

Nu u weet waarom 1000+ klanten voor MailCamp hebben gekozen, mag u uzelf overtuigen en gratis 30 dagen de MailCamp digitale nieuwsbrief software proberen.

Scroll naar boven