Op zoek naar een goed nieuwsbrief systeem

Het ultieme nieuwsbrief systeem

Net als met andere softwarepakketten, zijn er ook met nieuwsbrief systemen velen op de markt. Hoe kiest u nu goede software om nieuwsbrieven mee te sturen? MailCamp gaat uit van haar eigen kracht: een gebruiksvriendelijk, compleet en betaalbaar nieuwsbrief systeem wat ondersteund wordt door een professionele helpdesk! Wat wilt u nog meer?

MailCamp klanten kiezen voor onze succesformule: 4 kenmerken die samen een ijzersterk pakket vormen. We weten dat u als MKB bedrijf waarde hecht aan deze 4 pijlers. Onze succesformule maakt ons pakket erg populair. Hieronder vertellen we u waarom klanten voor MailCamp kiezen!

1. Een gebruiksvriendelijk en prettig nieuwsbrief systeem

Verreweg de meeste klanten kiezen voor MailCamp vanwege het gebruiksgemak. Zij willen eenvoudig, mooie responsive nieuwsbrieven versturen. Het liefst met Nederlandstalige software omdat zij dat prettiger vinden. MailCamp heeft dit! Het MailCamp nieuwsbrieven systeem is eenvoudig in gebruik en onze klanten waarderen dit erg!

2. Ons nieuwsbrief software programma heeft alle wensbare functionaliteiten

Effectieve e-mail marketing vraagt om een pakket met sterke functionaliteiten. Het MailCamp nieuwsbrieven systeem heeft alle wensbare functionaliteiten, zonder dat al deze functies het gebruiksgemak in de weg staan.

3. Onze nieuwsbrieven software programma heeft de beste prijs / kwaliteit

Het MailCamp systeem biedt veel waarde voor weinig. U krijgt veel effectieve funtionaliteiten voor een scherp tarief. Naast een software pakket krijgt u ook nog eens toegang tot een professionele helpdesk! MailCamp is in Nederland de oplossing met het scherpste tarief.

4. Een digitale nieuwsbrief systeem + kosteloos support en advies

MailCamp levert meer dan alleen een nieuwsbrief softwarepakket. MailCamp is als organisatie een full service e-mail marketing dienstverlener een optimaal e-mail marketing resultaat. Met een team aan professionals staan we graag voor u klaar. MailCamp klanten kiezen voor een persoonlijke partner met korte communicatielijnen. Zo staat u er nooit alleen voor!

Scroll naar boven