De meest gebruiksvriendelijke
en betaalbare nieuwsbrief tool

De nieuwsbrief tool van MailCamp

Met de nieuwsbrief tool van MailCamp verstuurt u met gemak, professionele nieuwsbrieven naar uw klanten. In een paar eenvoudige stappen maakt u een mailinglijst aan, importeert u uw eigen adressen en maakt u uw nieuwsbrief op. Verzend u liever naar een gerichte groep i.p.v. naar iedereen? Geen probleem. Met de nieuwsbrief tool van MailCamp is het net zo eenvoudig om te mailen naar een segment of selectie.

Waarom kiezen klanten voor de nieuwsbrieven tool van MailCamp?

MailCamp heeft een unieke en onderscheidende propositie. Samengevat is het onze succesformule. Het zijn 4 succespijlers die ervoor zorgen dat onze nieuwsbrieven tool erg populair is bij het MKB:

  1. MailCamp is super gebruiksvriendelijk
  2. MailCamp is een compleet email marketing pakket
  3. MailCamp heeft de beste prijs / kwaliteitverhouding
  4. MailCamp geeft prettige en professionele support en advies

Deze 4 ingrediënten maken MailCamp een logische keuze voor bedrijven die de beste nieuwsbrieven tool willen voor een betaalbare prijs.

Wat onderscheidt jullie digitale nieuwsbrief tool van de rest?

Nederland kent diverse leveranciers. Geen van allen bieden de combinatie van gebruiksgemak, volledigheid, beste prijs en persoonlijke support. Wat MailCamp daarnaast onderscheidt, is de mogelijkheid onze digitale nieuwsbrief tool eenmalig aan te schaffen. Dit maakt ons uniek in de markt! Met name verzenders met veel adressen die veel mailen, schaffen onze digitale nieuwsbrief tool eenmalig aan. Door eenmalig te investeren in onze licentie, besparen zij aanzienlijk op hun email marketing kosten.

Natuurlijk zijn we een leuke club mensen. Bel ons eens op of kom eens langs. De koffie staat nooit klaar, maar wordt altijd vers gezet.

Scroll naar boven