Het meest gebruiksvriendelijke en betaalbare nieuwsbriefsysteem

Waarom klanten kiezen voor het nieuwsbriefsysteem van MailCamp

Nieuwsbrieven versturen is een effectieve manier van relatiebeheer. Email marketing is niet voor niets een van de meest effectieve marketingkanalen. Daarom is het kiezen van een goed nieuwsbriefsysteem zoals MailCamp belangrijk. 1500+ MailCamp klanten gingen u reeds voor. Wij vertellen u graag wat ons pakket zo populair maakt!

MailCamp is een super gebruiksvriendelijk nieuwsbriefssysteem

MailCamp staat bekend om haar gebruiksgemak. Zonder technische kennis kan iedereen professionele nieuwsbrieven versturen. MailCamp is Nederlands. Onze klanten kiezen bewust voor een lokale partner met een Nederlands nieuwsbrievensysteem. Dat werkt zeker zo prettig, nietwaar? Korte communicatielijnen met een partner die uw markt kent. Onze klanten kunnen dit erg waarderen. U vindt ze in vele branches in Nederland en België.

Het MailCamp nieuwsbrievenssysteem heeft alle wensbare functionaliteiten

Gebruiksgemak staat vaak haaks op volledigheid in functionaliteit. Het MailCamp pakket bewijst dat volledigheid in functionaliteit prima samen gaat met gebruiksgemak. Daar zijn we uiteraard trots op. Van eenvoudig adressenbeheer en responsive nieuwsbrieven opmaken en versturen tot integraties en koppelingen. De gebruiksvriendelijke software van MailCamp biedt alle wensbare functionaliteiten.

Het MailCamp nieuwsbrievenssysteem heeft de beste prijs / kwaliteit

MailCamp heeft het prettigste pakket tegen de scherpste prijs. Zeker voor de grote verzenders met grote databases is MailCamp de meest voordelige oplossing.

MailCamp heeft een fijne, professionele helpdesk

MailCamp kent uw markt en we adviseren u daarom met persoonlijke support en gericht e-mail marketingadvies. Zo kunt u altijd terugvallen op een lokale partner. MailCamp heeft korte communicatielijnen en heeft een persoonlijke manier van communiceren. Wij helpen u graag met support en email marketing advies.

Scroll naar boven