Magento E-mail marketing via MailCamp

Met meer dan 250.000 installaties is Magento al vele jaren één van de meest gebruikte
open source e-commerce platforms op het web.

Naadloze integratie met Magento

MailCamp heeft een email marketing extensie ontwikkeld waarmee nieuwsbrief subscribers en klanten uit Magento naadloos worden gesynchroniseerd met de e-mail marketing software van MailCamp.

Deze extensie maakt gebruik van de API van MailCamp waardoor het importeren en exporteren van contactpersonen niet meer nodig is.
De NAW gegevens worden geëxporteerd op bijvoorbeeld geslacht, telefoonnummer, geboortedatum etc. Dit is erg handig want hier kun je op filteren bij verzending binnen MailCamp waarbij u heel gericht specifieke klantgroepen kunt mailen.
Indien een klant zijn of haar gegevens in zijn account wijzigt wordt dit automatisch in MailCamp bijgewerkt.

Magento

Magento Configuratie
Magento Configuratie

Magento verbindt met de API van MailCamp

Indien u in het bezit bent van het API pad, API gebruikersnaam en API token kunt u onder “Stores >> Settings >> Configuration” de API gegevens toevoegen om de connectie te berwerkstelligen.


Voeg Magento klanten toe aan uw MailCamp

In uw Magento staan waarschijnlijk al vele klanten die u ook wilt toevoegen aan de mailinglijst. Hiervoor hebben wij een eenvoudige export-knop gemaakt. U kunt de klanten eenvoudig exporteren naar een CSV bestand welke u met 1 druk op de knop in MailCamp kunt importeren.

Export Magento subscribers
Export Magento subscribers


Link Magento velden aan MailCamp velden (field mapping)
Link Magento velden aan MailCamp velden (field mapping)

Velden linken

Binnen de MailCamp module kunt u de lijsten selecteren en bij de klantenlijst de velden mappen zodat data vanuit Magento wordt gelinkt met data in MailCamp.


Nieuwsbrief aanmelding van een bezoeker

Aan de voorkant van de website ziet u in de linker kolom dat er een inschrijfblokje is aangemaakt. Deze is nu rechtstreeks verbonden met de mailinglijst in MailCamp. De positie van het aanmeld blokje is te configureren in de extensie instellingen.

Aanmelden als bezoeker
Aanmelden als bezoeker


Aanmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding van een klant

Het is ook mogelijk in je aan te melden voor de nieuwsbrief gedurende het checkout proces.

Magento

Onze extensie is te vinden in de Marketplace van Magento*.

* Deze extensie is compatible met Magento versie 2.3 en 2.4. Neem contact op voor een extensie die compatible is met een oudere Magento versie.
** MailCamp B.V. geeft geen garantie dat de extensie naar behoren werkt als er andere extensies zijn geïnstalleerd. Het is algemeen bekend dat extensies kunnen conflicteren en wij kunnen helaas niet per klant deze conflicten oplossen.

Scroll naar boven