Microsoft Dynamics 365 koppeling vernieuwd

Achter de schermen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe Microsoft Dynamics 365 koppeling met onze e-mailmarketing software. Daar zijn we erg blij mee want het is geen eenvoudig pakket om mee te koppelen.

Met de nieuwe koppeling kun je eenvoudig contacten en leads synchroniseren met een mailinglijst maar je kunt bijvoorbeeld ook filteren op een marketinglijst uit Microsoft Dynamics. Eenmaal geconfigureerd welke contacten, leads of marketing lists je wilt importeren kun je de velden uit Microsoft Dynamics koppelen aan de extra velden in MailCamp.

Tweerichtingsverkeer

Met de nieuwe koppeling kun je er ook voor zorgen dat contacten hun gegevens kunnen wijzigen in Dynamics. Indien in MailCamp het gegevens wijzigen formulier is gekoppeld aan een mailinglijst in MailCamp waarvoor Dynamics is geconfigureerd, worden de gegevens na het invullen van het formulier ook gewijzigd in Dynamics.

Wat ook belangrijk is is dat je kunt aangeven om de optout status in Dynamics moet worden geüpdate als iemand zich uitschrijft.

Verder kun je er ook voor zorgen dat nieuwe contacten aan Dynamics worden toegevoegd als ze een inschrijfformulier hebben ingevuld die is gekoppeld aan een mailinglijst waarvoor Dynamics is geconfigureerd.

Wat verder nieuw is is de authenticatie via Microsoft Azure. Ben je al klant? Lees hier welke gegevens wij nodig hebben om de koppeling te configureren.

Ben je benieuwd naar de koppeling? Neem dan contact op!

Scroll naar boven