Start vandaag een e-mailing campagne

Een succesvolle e-mailing campagne opzetten

Het succes van een e-mail campagne is afhankelijk van diverse factoren. Een daarvan is prettige en professionele software. MailCamp is een gebruiksvriendelijk en compleet e-mail marketing programma om effectief een e-mail campagne te beheren van A tot Z.

Met MailCamp leg je dus een goede basis. Daarom volgen hier nog enkele tips om uw campagne te verbeteren.

Hoe maak je van je e-mailcampagne een succes?

We zouden pagina’s vol kunnen schrijven over hoe we campagnes succesvoller kunnen maken, maar de sleutel tot succes is en blijft goede en waardevolle content. Dit is de essentie die leidt tot een relevante relatie via email.

Zorg ervoor dat de inhoud van de e-mailcampagne waarde toevoegt voor uw lezers. De inhoud moet mooi gepresenteerd zijn in een professioneel design en aansluiten op de verwachting van de lezer. Vanzelfsprekend dien je deze informatie op het juiste moment onder de aandacht te brengenDit is het moment dat je denkt dat je doelgroep er tijd voor heeftMet een goed onderwerp verleid je de lezer de e-mailcampagne te openen.

U kunt het beste verzendmoment optimaliseren door goed de openingsstatistieken te analyseren. Je komt er dan vanzelf achter wat voor jou het beste verzendmoment is.

nieuwsbrief
BEE Drag & Drop Editor

Een succesvolle mailcampagne door doeltreffende functionaliteiten

Goede e-mail marketing software heeft complete en effectieve functionaliteiten. Je wil immers uw marketing doelen behalen en maximaal renderen uit uw mailcampagne. Zo heeft een goed pakket bijvoorbeeld de juiste integratiemogelijkheden om uw website of CRM oplossing te koppelen.

Uiteraard wil je niet met hagel schieten, maar ook gericht bepaalde doelgroepen bereiken of automatisch follow up mails versturen. Let hier op. Heeft de software belangrijke functionaliteiten als A/B testen? Let vooral ook op de gebruiksvriendelijkheid om een mailing in alle vrijheid op te maken. Zijn de mailcampagnes automatisch geoptimaliseerd voor mobiele weergave? MailCamp is een compleet all-in-1 mailcampagne oplossing met sterke functionaliteiten om van uw e-mail marketing een succes te maken.

Succesvolle e-mail campagnes samen met onze professionele helpdesk

Als je kiest voor de professionele e-mail marketing software van MailCamp, dan kies je ook voor een partner die je helpt de e-mail campagnes te verbeteren. Naast praktische ondersteuning, krijg je van ons gedegen email marketing advies. Als MailCamp klant mag je altijd bellen of mailen. Wij helpen je graag! Zo sta je er nooit alleen voor met uw e-mail campagnes. Samen met MailCamp naar het beste resultaat. Dat is het idee.

MailCamp
MailCamp

Onze professionele helpdesk maakt het verschil

24/7 support! Met snelle en persoonlijke support en advies maken we dagelijks het verschil.

Scroll naar boven