Webshop Modules

MailCamp ontwikkelt modules speciaal voor webshops.

E-mailmarketing voor Magento

Magento is het meest gebruikte e-commerce platform op het internet. Mede daarom hebben wij een e-mail marketing extensie ontwikkeld welke contactpersonen synchroniseert met de MailCamp software.

Magento


Lightspeed

E-mailmarketing voor Lightspeed (voorheen SEOshop)

Lightspeed wint aan populariteit als e-commerce platform. Er zijn email marketingpartijen die modules voor synchronisatie van bijvoorbeeld klantgegevens aanbieden, maar helaas moet daar vaak veel voor worden betaald.
MailCamp pakt het anders aan en gebruikt de API van Lightspeed om de klantgegevens periodiek op te halen. Dat scheelt de klant flink in de kosten! Neem contact op over de mogelijkheden met betrekking tot Lightspeed!


E-mailmarketing voor Prestashop

Hoewel de nieuwsbrief nog steeds een van de meest effectieve marketing kanalen is, zijn er binnen Prestashop zelf nagenoeg geen modules beschikbaar waarmee een fatsoenlijke nieuwsbrief verstuurd kan worden.

Prestashop is het op één na populairste e-commerce platform en groeit nog steeds!

Prestashop


WooCommerce

E-mailmarketing voor WooCommerce

WooCommerce is de meest gebruikte E-commerce plugin voor WordPress. Met deze plugin worden uw WooCommerce klanten automatisch gesynchroniseerd met uw mailinglijst in MailCamp. Zo hoeft u nooit Excel-sheets te exporteren of importeren. Ook deze plugin is gebouwd op basis van de API van MailCamp.
Neem contact op voor meer informatie!

Scroll naar boven