Wilt u weten wie uw anonieme website bezoekers zijn en uw sales verhogen?

Wilt u weten wie uw anonieme website bezoekers zijn en uw sales verhogen?

Wordt u ook weleens gebeld door een bedrijf nadat u de website van dit bedrijf heeft bezocht maar u heeft geen gegevens achtergelaten op bijvoorbeeld een contactformulier?
Dan vraagt u zich hoogstwaarschijnlijk af hoe dit bedrijf uw gegevens heeft gevonden!

Het antwoord is: lead generation software of pixel tracking software.

Door middel van een klein stukje javascript code op de website van het betreffende bedrijf (Bedrijf A) wordt aan de hand van het IP adres van de bezoeker gekeken of aan dit IP adres een specifiek bedrijf (Bedrijf B) hangt. Bedrijf B kan zomaar een potentiële lead zijn.
Veel bedrijven hebben namelijk vaak hun eigen internetverbinding en dus hun eigen IP adres. Als de bezoeker dus op de bedrijfslocatie zit van Bedrijf B en de website bezoekt van het bedrijf waar de javascript code op de website staat (Bedrijf A) dan zal bedrijf A de bedrijfsgegevens van Bedrijf B terug zien in het dashboard van de lead generation software en daar actie op ondernemen; bellen dus!

Deze software werkt alleen business to business en dat heeft te maken met wetgeving. Maar als uw klanten B2B klanten zijn dan is deze software een zeer lucratieve tool om van uw website bezoekers potentiële leads te maken, want vaak zijn deze bezoekers in een onderzoekende fase waarbij ze ook bij uw concurrent op de website zullen kijken. Persoonlijk contact of een andere directe opvolging kan van groot belang zijn op de keuze van uw potentiële klant. Met deze software kunt u deze opvolging doen want u heeft immers de bedrijfsgegevens na het website bezoek.

LeadCamp weet wie uw potentiële klanten zijn!

LeadCamp is zo’n bedrijf die dit voor u kan verzorgen. Na het plaatsen van de bovengenoemde javascript code hoeft u zich slechts zorgen te maken op een snelle opvolging van de potentiële leads. U zult zien dat uw investering binnen no-time is terugverdiend!
LeadCamp is zusteronderneming van MailCamp – al 12 jaar succesvol in de e-mailmarketing business. Vandaar ook dat LeadCamp met een uitgebreide module geïntegreerd is in MailCamp. Zo heeft u zowel uw emailmarketing als uw lead generatie software in 1 tool! Wel zo makkelijk 😉

Features van de LeadCamp module

 • Overzicht van alle bedrijven die uw website hebben bezochten inclusief gegevens als; telefoonnummer, website, aantal werknemers, adresgegevens en indien beschikbaar KvK nummer, branche, logo
 • Overzicht van alle website bezoeken, het tijdstip van de bezoeken, duur van het totale bezoek, aantal bekeken pagina’s, referrer gegevens.
 • Overzicht van pagina’s die op de website zijn bekeken tijdens het bezoek met eveneens de duur per pagina, het tijdstip.
 • Overzicht van alle leads op een kaart (Google Maps) en mogelijkheid hier te filteren.
 • Mogelijkheid om Contactpersonen aan het bedrijf/de lead toe te voegen.
 • Mogelijkheid om Notities aan het bedrijf/de lead toe te voegen.
 • Mogelijkheid om Lead Categorieën aan te maken zoals concurrent, leverancier, prospect, klant of partner
 • Mogelijkheid om leads te categoriseren.
 • Mogelijkheid om een lead te koppelen aan een KvK Branchecode.
 • Statistieken bekijken van lead bezoeken van afgelopen 30 dagen waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen nieuwe bezoekers en terugkerende bezoekers.
 • Categorie statistieken bekijken waarbij wordt gekeken welke categorie de meeste leads heeft.
 • Top 10 Leads statistieken waarbij de 10 meest terugkerende leads worden weergegeven.

Roadmap

Op de roadmap staan zaken of exporteren van leads als CSV of een XML feed, triggers op website bezoeken, statistieken uitbreidingen etc.

Bent u reeds MailCamp klant en wilt u gratis 14 dagen testen? Neem dan contact op dan installeren wij de LeadCamp module op uw website en kunt u direct aan de slag!

Enkele screenshots van de LeadCamp addon

Leads overzicht
Leads overzicht
Lead gegevens overzicht
Lead gegevens overzicht
Lead websitebezoek overzicht
Lead websitebezoek overzicht
Leads op kaart
Leads op kaart
Notitie toevoegen bij lead
Notitie toevoegen bij lead
Contactpersoon van lead wijzigen
Contactpersoon van lead wijzigen
Categoriseer uw leads
Categoriseer uw leads
Statistieken afgelopen 30 dagen
Statistieken lead categorieën
Statistieken top10 meeste websitebezoeken
Statistieken top10 meeste websitebezoeken
LeadCamp account gegevens
LeadCamp account gegevens
Scroll naar boven