E-mail marketing voor webshops

E-mail marketing is één van de meest effectieve marketing kanalen voor webshops. Niet alleen kunt u nieuwsbrief acties van de website communiceren, e-mail marketing kan ook worden ingezet om follow-up mails en autoresponders te sturen naar klanten. Bijvoorbeeld na het doen van een bestelling of überhaupt na het toevoegen van een product aan een winkelmandje welke niet wordt afgerekend (abandoned carts).

Er zijn vele e-mail marketing aanbieders die aan deze behoefte gevolg geven door modules, extensies en/of addons te ontwikkelen waarmee contactpersonen en soms ook producten en bestellingen worden gesynchroniseerd met de e-mail marketing software. Hoe meer gegevens er worden gesynchroniseerd, hoe gerichter de mailings kunnen worden verstuurd en hoe hoger de conversie uiteindelijk zal zijn.

Voor de bekendere open source e-commerce software pakketten – zoals Magento en Prestashop – zijn er vaak mooie modules beschikbaar. Voor maatwerkpakketten werken de meeste e-mail marketing aanbieders met een (uitgebreide) API.

Helaas zijn de grotere e-mail marketing partijen zoals Copernica of MailPlus erg duur. MailCamp komt al met een paar duizend adressen veel goedkoper uit de bus.

MailCamp heeft zowel een Magento extensie als een Prestashop module ontwikkeld waarmee contactpersonen en klantgegevens naadloos worden gesynchroniseerd met de nieuwsbrief software van MailCamp.

MailCamp is gespecialiseerd in e-mail marketing voor webshops en vanwege ons full service en Nederlandse karakter heeft u aan MailCamp een betrouwbare en betaalbare partner die u op weg helpt uw sales te verhogen door middel een een nieuwsbrief die werkt.

Bent u overtuigd dat u wilt starten met MailCamp? Of betaalt u teveel en wilt u overstappen?

Neem contact op!

Scroll naar boven